11 Ocak 2013 Cuma

Karakalem portre çizimleri portre çalışmaları

Ulu Önder ATATÜRK'ümüzün yine Değişik bir Sanatsal Çalışma Portre'sinin OZANOĞLU tarafından Talep üzerine çizilmiş bir çalışmasını Sunuyoruz..

Saygılarımızla..




Ulu Önder ATATÜRK'ümüzün Anlamlı ve Yine Asil bir Delikanlı Bakışının Ozanoğlu Tarafından Verilen bir CİDDİ Sipariş Üzerine Çizilmiş Bir Portresini İzliyorsunuz.

Saygılarımızla..




Antalya'nın yine en tanınmış ailelerinden Sn.Başak Ailesinin "Saygıdeğer Kızlarına bir Doğumgünü Armağanı olarak An.Ozanoğlu'na çizdirdikleri" Bakışlardaki ve yüzün genel ifadesindeki tüm SANATSAL ANLAMLARIN büyük bir başarı ile uygulandığı bir resmi izlemektesiniz..Tabii takdir yine siz Sanatsever Dostlarımızındır..

Sn.Başak ailesine ve yine asil ve delikanlı kızlarına yayınlanma için gösterdikleri bu müsaade için SONSUZ TEŞEKKÜRLER..

OZANOĞLU ANTALYA RESİM ATELYESİ Sosyal Yardım Elemanları..



Tüm Sanatsever Dostlarımız..Şu anda Sn.Hocamız Ünlü Ressam OZANOĞLU'nun Tüm Dünyada Ünü yayılan bir karakalem tablosunu izliyorsunuz...

Antalya'nın en ünlü ve en tanınmış Fitness - Spor ve Jimnastik Salonları Atelyelerinden en meşhuru olan LOTİS - Jimnastik - Fitness ve Spor Salonları Yönetici ve Sahiplerinin Siparişi Üzerine Sn.Hocamız OZANOĞLU'NUN Ünlü Aikido Hocası ve Önderi Morihei Ueshiba'nın karakalem portre olarak çizdiği bir resmini görüyorsunuz. 

2010 yılı başlarında LOTİS'în Fitness ve Jimnastik Salonlarında açılan AİKİDO bölümü için ısmarlanan ve AÇILIŞTA HAZIR OLAN bu resmi o gün Dünyanın Dört bir yanından gelen yüzlerce AİKİDO Hocası ve Japonya'nın en değerli hocalarının da Tüm DÜNYA GENELİNDE bu derece başarı ile (Anlam - İfadeyi) yapabilen - çizebilen birini görmediklerini ifade ederek Sn.Ozanoğlu'nu teker teker tebrik ettiklerini - Lotis İşletmelerinin en önemli ve Ünlü Aikido hocası Sn.EVREN hoca ifade etmişler ve bizlere de Sonsuz Mutluluklar vermişlerdir. 




Ünlü Antalya Lotis İşletme Sahip ve Yöneticilerine ve işletmenin de Dünyaca Ünlü Aikido Hocası  - Sn.Evren Hocamıza Sonsuz Teşekkürler Ederiz. SAYGILARIMIZI Sunarız..

Sn.Ozanoğlu adına Öğrencileri ve Temsilcileri..




Hürmetkar bir kardeşimizin Saygıdeğer ve Hanımefendi bir arkadaşının özel bir gününde ona hediye etmek üzere Sn.Ozanoğlu'na bir Sanat Çalışması Resmi daha izliyorsunuz..

Müsaadeleri alınarak yayınlanan bu eser için kendilerine Sonsuz Teşekkürler Ederiz..

Ozanoğlu Teknik Asistanları..




DİKKAT..!

Şu anda solda gördüğünüz büyük resim Sn.Ozanoğlu tarafından Hemen yanındaki "Küçük Ana Resme" bakılarak sitemizdeki "Görüntülü Karakalem Portre Çizimleri" bölümünde hemen tıklayarak görebileceğiniz gibi CANLI BİR ŞEKİLDE Sizlerin Gözleri Önünde bir Karakalem Portre Çizimi OLARAK SERGİLENMİŞTİR..

Dilediğiniz zaman hemen sitemizin "Görüntülü Karakalem Portre Çizimleri" Bölümünü tıklayarak bu canlı çizimi ANINDA İZLEYEBİLİRSİNİZ...

En Derin Saygılarımızla..

NOT: İlgilenen Sanatseverler; Yakında Ozanoğlu'nun Devamlı olarak uygulayacağı CANLI PORTRE çizimlerini TAKİP ETMEYİ UNUTMAYINIZ...

                          Saygılarımızla...





Burada da Antalya'nın en tanınmış ve en büyük Turizm Şirketlerinden "Deneyim Organizasyon ve Kongre Hizmetleri" sahip ve yöneticisi Sn.Fatih Şahin beyin Saygıdeğer öz kız kardeşi adına - onun bir özel gününe yönelik Sn.Ozanoğlu'nun sanatını tercih ederek ısmarlayıp yaptırdığı bir Doğum Günü Hatırası resmin izinleri de alınarak sizlere sunulan Sanatsal çalışmasını izliyorsunuz.

Kendilerine Sonsuz Teşekkürlerimizle birlikte Siz Sanatsever DOSTLARA da En Derin Saygılarımızı Sunarız.

Ozanoğlu Resim Atelyesi Halkla İlişkiler Çalışanları.






Antalya'nın Asil ve Değerli bir ailesinin kendi çocukları için Sn.Ozanoğlu'na çizdirdikleri "Değişik ve Eşsiz ve de Çok Anlamlı" bir eseri izliyorsunuz.

Kendilerine Sanatsal ilgileri ve Yayın müsaadeleri için ayrıca sonsuz Teşekkürler Eder - Saygılarımızı Sunarız.









Antalya'nın en tanınmış işadamlarından Sn.Muhammed Konur beyin Saygıdeğer bir hanımefendi olan eşine ÖZEL bir GÜN hatırası olarak Sn.Ozanoğluna çizdirdiği bir sanat eserini izliyorsunuz. Sayın Konur ailesinden ÖZEL bir İZİN alınarak yayınladığımız bu sanat eserine yönelik müsaadeleri için Sn.Muhammed Konur Beyefendi'ye sonsuz teşekkürler ediyoruz.

Sn.Ozanoğlu'nun Temsilcileri - Asistanları ve Tüm Yardımcıları..





Bir reklam panosundan işletme sahiplerinden müsaade alınarak Üniversite'de bir anlam çalışması dersinde Sn.Ozanoğlu tarafından yüzlerce talebenin önünde çizilmiş bir çalışmayı sunuyoruz..Kendilerine de Derin Saygılar Sunarız..




Tine Antalya'nın ünlü bir Eşarp Satış Mağazası'nın da "Müsaadeleri Üzerine" çizilen bu Sanatsal Eseri karakalem sanatının "yılların tecrübeleriyle nasıl şekillendirilip uygulanabileceği düşüncelerimizle" Ozanoğlu'nun bu eşsiz çizimini sizlere arz ediyoruz.

Saygılarımızla...

Ozanoğlu Resim Atelyesi ve Akdeniz Üniversitesi Resim ve El Sanatları Topluluğu Öğrenci Temsilcileri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder